Sleduj nás

Leon Edwards posílá důrazné varování celé divizi velterové váhy

Leon Edwards posílá důrazné varování celé divizi velterové váhy

Leon Edwards je silně přesvědčen, že se ho ve velterové váze všichni bojí.

Britský Rocky má za sebou zápas s Belalem Muhammadem, který skončil jen chvíli po prvním kole, kde se dopustil nedovoleného dloubnutí do oka. Po tomto zákroku již soupeř nemohl pokračovat a duel byl vyhlášen jako no contest.

Místo odvety nyní však Edwards hovoří pouze o titulu. Ačkoliv jsou karty ve velterové váze jasně rozdány, neboť na šampiona čeká duel s Masvidalem, Leon by si rád počkal na vítěze. A to z jednoho prostého důvodu...


Leon Edwards si myslí, že je nejlepší

„Všichni moji soupeři jsou srabi a nikdo z nich si nezaslouží titulovou šancí více, než si ji zasloužím já! Já jsem hrozba pro celou divizi!“ oznámil devětadvacetiletý bojovník, který do této skupinky „zbabělců“ nechtěl počítat svého posledního protivníka. „Nemám nic proti Muhammadovi. Jako jediný přijal výzvu, které se ostatní báli. I tak se ale nad tím, co bylo, už nehodlám zastavovat. Mým cílem je jít dopředu,“ říkal.

Nabídne mu ovšem Dana White šanci, aby o ten titul skutečně mohl bojovat? „Nikdo, kromě šampiona, tu nemá vítěznou sérii jako já. Colby Covington má za sebou jednu výhru, předtím prohrál na KO. Pokud jste ukončeni před limitem a nevyšlapete si cestu zpátky na vrchol, nemáte v mistrovských bojích co dělat. Se mnou Colby odmítl bojovat, což jenom svědčí o tom, jak falešný člověk to je,“ myslí si Edwards.



Další články