Sleduj nás

Krutá zpráva pro Kovboje Cerroneho, Dana White si s ním musí vážně promluvit

Krutá zpráva pro Kovboje Cerroneho, Dana White si s ním musí vážně promluvit

Milovník bojových umění a legenda UFC Donald Cerrone se začíná dostávat do úzkých. To, co tomuto sportu věnoval, sice nikdy nebude opomenuto, ale jak nyní i sám Dana White potvrzuje, je na čase zvážit odchod do důchodu.

Sedmatřicetiletý Kovboj Cerrone v noci ze soboty na neděli „pouze“ remizoval s Nikem Pricem a za tento výsledek může být ještě rád. Jeho série nezdarů se tak natáhla na pět zápasů, což znamená, že jeho poslední výhra se eviduje k 4. květnu minulého roku, kdy na body zdolal Ala Iaquintu.

Donald vždy toužil po zisku titulu v UFC, nikdy se k němu však nedostal. A v tomto bodě kariéry je bohužel už stoprocentně jisté, že ani teď na něj nedosáhne.


Donald Cerrone vybojoval v UFC remízu

„Poslouchejte… Mám rád Kovboje, opravdu mám, ale domnívám se, že je nejvyšší čas, aby to už zabalil,“ uvedl během tiskové konference Dana White.


„Vím, že ho to zdrtí a že mu to zlomí srdce, ovšem naléhavě si s ním o tom budu muset popovídat,“ doplňoval.

Cerrone nikdy o důchodu nechtěl ani slyšet, ačkoliv mu to media často připomínají. On sám dělá to, co miluje, a v tom by i rád pokračoval. V rámci oktagonu UFC to však asi už jen tak nepůjde…

„Musím jen přijít na to, co dělám špatně,“ bránil své poslední výsledky Kovboj. „Možná, že když mi bude hrozit vyhazov, tak to pro mě konečně bude ten nakopávací bod, abych se zvedl,“ spekuloval… 



Další články