Sleduj nás

Konec se nekoná! Bývalý šampion střední váhy hlásí návrat do služby

Konec se nekoná! Bývalý šampion střední váhy hlásí návrat do služby

Chvíli si dával pauzu, aby si uvědomil, co pro jeho kariéru bude nejlepší, a nakonec usoudil, že právě emoce k bojování jej opět táhnou zpátky.

Bývalý šampion střední váhy Luke Rockhold (16-5) zažíval v posledních letech jisté výpadky formy, díky kterým i on sám začal pochybovat o své budoucnosti v oboru.

„Moje hlava nebyla stoprocentně v pořádku a nevěděla, jestli chce pokračovat,“ přiznával upřímně po své poslední porážce s Janem Blachowiczem, jemuž podlehl 6. července loňského roku.


Luke Rockhold se vrací do UFC

Postupně se však obzor vyjasnil a bývalý šampion, jenž měl na svém kontě skalpy takových borců, jako jsou Chris Weidman, Lyoto Machida či Michael Bisping, začal opět uvažovat o návratu.


„Jsem rád, že si teď dopřávám odpočinek, potřeboval jsem úplně vypnout a prozkoumat další krásy, které mi život nabízí. Dveře k bojování si však nechávám otevřené,“ prozradil Rockhold na konci minulého roku.

A nyní se z toho dokonce stává oficiální comeback. „Cítím, že nastala ta správná chvíle, abych se vrátil. Určitě budu zápasit znova!“ uvedl při výpovědi na ESPN.


Další články