Sleduj nás

Khabibův manažer se vysmívá troufalému a vyhořelému Tonymu Fergusonovi

Khabibův manažer se vysmívá troufalému a vyhořelému Tonymu Fergusonovi

Jen co El Cucuy vyjádřil svůj nesouhlas s Khabibovým hlasitým tvrzením, dočkal se ze strany Orlova manažera i dalšího posměšku.

Ferguson nedávno odpověděl na slova ruského šampiona z divize lehké váhy, podle něhož Tony nikdy nebyl elitním soupeřem. To prý mimo jiné potvrdili nejen Justin Gaethje, ale i Charles Oliveira.

El Cucuy do Ruska vzkázal, že má-li s jeho bojováním někdo problém, může mu čelit v kleci. Teprve pak by se vidělo, zdali úspěšný člen rodiny Nurmagomedovů dokáže svá slova obhájit také v boji.


Poslední Fergusonova odpověď však nezůstala úplně bez odezvy. Kdo se rozhodl připojit do konverzace, to byl manažer hvězdné stáje Dominance MMA Ali Abdelaziz. Ten přidal další hřebík do Tonyho propadající se kariéry.

„Tony, Tony,“ smál se Abdelaziz. „Jsem skutečně rád, že jsi nikdy s Khabibem nebojoval. Kdyby totiž ano, z tvého mozku by už nic nezbylo. Justin Gaethje tě navždy zlomil, odteď zůstaneš jen už blbečkem,“ přidával.


Khabibův manažer poslal velmi posměšný a popudlivý vzkaz Tonymu Fergusonovi.

Oba rusko-americké tábory se podobně popichovaly již před lety, kdy se schylovalo k jejich vzájemnému měření sil. K tomu ovšem i přes pět pokusů nedošlo a šestého se zjevně už nikdy nedočkáme...


Další články