Sleduj nás

Justin Gaethje reaguje na zrušení zápasu s Michaelem Chandlerem

Justin Gaethje reaguje na zrušení zápasu s Michaelem Chandlerem
Celou dobu se domníval, že bude čelit právě Michaelu Chandlerovi, ale pak se věci náhle změnily, aniž by byl na něco upozorněn...

Justin Gaethje se od říjnové porážky, jíž mu uštědřil Khabib Nurmagomedov, neobjevil v kleci. Svůj návrat měl však podniknout velice brzo, a to 15. května proti Michaelu Chanlderovi, jak reportovala stanice ESPN v čele s důvěryhodným novinářem Arielem Helwanim.

Zmíněná verze nicméně platila jen pár dní. Když Dana White oficiálně potvrdil Khabibův odchod do důchodu, rozhodl se v divizi lehké váhy promíchat karty a Justina bez upozornění zbavil soupeře. Do boje o uvolněný titul zařadil Brazilce Charlese Oliveiru s „novým objevem“ Chandlerem.


Justin Gaethje musí změnit celou přípravu v MMA

Justin Gaethje musí změnit soupeře


„Včera jsem se probudil, abych trénoval na duel s Michaelem. Každou chvílí jsem očekával oficiální potvrzení. Dneska to však už neplatí. Ještě nevím, co budu dělat, ale nějak mě to netrápí. Svůj trénink jsem si užil,“ pronesl trochu rozpolcený Gaethje, který si nyní bude hledat nového tanečního partnera.

Momentálně se může pouze spekulovat o tom, kdo jím bude. Prakticky všichni kolem něho v žebříčku jsou obsazení, teoretickou možnost představují pouze Rafael dos Anjos či Dan Hooker.


Další články