Sleduj nás

Jsi jenom dě*ka, Usmane! rozohnil se Covington na šampiona, který si vybírá soupeře

Jsi jenom dě*ka, Usmane! rozohnil se Covington na šampiona, který si vybírá soupeře
Colby Covington se domnívá, že zná pravý důvod toho, proč si Kamaru Usman při své další obhajobě ukázal zrovna na Jorgeho Masvidala.

UFC by o tomto duelu možná ani neuvažovalo, jenže pak se znenadání vynořil Kamaru Usman, který po skalpu Gilberta Burnse jasně řekl, že teď je na řadě Jorge Masvidal. Na tohoto soupeře si prý ukázal jen proto, že měl i po prohře neustále nezdravé sebevědomí, když tvrdil, že je schopný s regulérní přípravou šampiona sesadit z trůnu.

Podobně jako Jorge věří ve svou výhru, tak v ní věří i takový Colby Covington, jenže ten se své šance už nedočkal. Údajně proto, že se málo snažil, aby si ji zasloužil.


„Podvodník Marty totiž nechce čelit pravým vyzyvatelům. Ví moc dobře, že kdyby posledně nebylo rozhodčího a jeho simulování, nevyhrál by. A tak se mi teď snaží obloukem vyhnout,“ vysvětloval Covington, bývalý držitel dočasného titulu z divize velterové váhy.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený colbycovington (@colbycovmma)







Usman měl už dost podobných výtek, a tak jasně řekl, že na odvetu s Colbym kývne, pokud si ji nejprve zaslouží. A k tomu potřebuje porazit více lidí, než je jen „vyčpělý“ Tyron Woodley.

„Marty je člověk, který ve velterové váze čelí bojovníkům přicházejícím z lehké váhy a ke svému dalšímu zápasu si ještě řekne o jasnou výhru nad průměrným Masvidalem. Jen mi říkej, ty blbečku, ať jsem aktivní. V kleci ti ukážu aktivitu, ty zm*de! Jsi jen zas*aná děvka, Usmane. To ty ukaž světu koule a bojuj se mnou!“ vzkazoval Colby.


Další články