Sleduj nás

Jsi jenom Conorova dě*ka!! opřel se Nate Diaz do Poiriera

Jsi jenom Conorova dě*ka!! opřel se Nate Diaz do Poiriera

Nateu Diazovi se nelíbí, že se Dustin Poirier chová jako poslušný beránek a Conoru McGregorovi nabídl okamžitou odvetu - v našem případě trilgoii.

Dle pětatřicetiletého borce původem z kalifornského Stocktonu by si zápasníci měli zachovávat svou hrdost a jednat jako šampioni. Tedy jako tím, kým by měl Dustin být, kdyby titul stále nedržel Khabib Nurmagomedov.

„Nezapomínej na to, kdo tuhle sračku rozjel“ vzkázal Diaz Poirierovi, přičemž vzpomínal na svůj první zápas, v němž McGregora udolal ve druhém kole na škrcení.


„Já jsem skutečný nekorunovaný král a žádných odvet jsem se nikdy nedočkal. Dustine, ty malá kurvičko, jen dál dělej to, co ti tvůj taťka řekne,“ nebral si servítky.

Nate Diaz se chce vrátit do oktagonu UFC


Z Diazova gangsterského slangu můžeme pochopit, že mu vadí, že Dustin dokonale poslouchá Conora na slovo. Irský Notorious se sice propadl v žebříčku lehké váhy, ale s „Diamondem“, který jinak mohl bojovat o titul, si vynutil okamžitou odvetu.

Na co si ovšem sám Diaz v minulosti stěžoval, je to, že když „neprávem“ na body prohrál s Conorem druhý zápas, tak mu rovněž byla slíbena trilogie. Té se však nikdy nedočkal.


Další články