Sleduj nás

José Aldo: Cítím, že jsem nejrychlejší a nejsilnější zápasník v divizi

José Aldo: Cítím, že jsem nejrychlejší a nejsilnější zápasník v divizi

José Aldo doufá, že se po tomto víkendu bude moct připojit do hvězdného klubu šampionů, kterým se podařilo ovládnout dvě hmotnostní divize.

Aby se „Scarface“ mohl zapsat mezi tuto elitu, bude se muset popasovat s doposud nejvýraznějším zápasníkem bantamové váhy, jímž je Petr Yan.

Ve prospěch Alda sice hovoří tréninkové zkušenosti, které v době sparingu s Yanem nabral, ale na druhou stranu bude stát proti soupeři, jenž zaznamenává jeden knockdown každých patnáct minut. A to je pro pětikolovou bitvu poměrně strašidelné číslo.


Jose Aldo se utká o titul s Petrem Yanem

„Moc dobře znám Petra a vím, co dělá. Značnou část své přípravy jsem zaměřil na Cejuda, ale když to pak padlo a objevil se Yan, přeorientoval jsem se víc na postoj,“ pravil tehdejší šampion pérové váhy, jenž se aktuálně chystá ke svému druhému duelu v nižší hmotnostní kategorii.


„Nutno dodat, že se v bantamu cítím mnohem lépe. Nečekal jsem to, ale je to tak. Ještě nikdy mi tak dobře nebylo. Své tělo jsem přizpůsobil novému životnímu stylu a teď se s vámi klidně vsadím, že jsem nejsilnější a nejrychlejší zápasník v divizi,“ pochvaloval si Aldo.

Aldo a Yan stojí proti sobě

V zápase s Yanem prý věstí ukončení na KO/TKO. „Oba dva jsme na stejné misi. Jen co se dveře klece zavřou, budeme se snažit udělat vše, co je v našich silách, abychom toho druhého porazili. Osobně znám spoustu Petrových fightů a vím, jak se pohybuje. Jediné, co mohu předem prozradit, je to, že v souboji s ním uvidíte spoustu kickboxu a že budu celou dobu vyhlížet zakončení na KO,“ přislíbil třiatřicetiletý Brazilec.



Další články