Sleduj nás

Jorge Masvidal posílá velmi pichlavý vzkaz Colbymu Covingtonovi

Jorge Masvidal posílá velmi pichlavý vzkaz Colbymu Covingtonovi
Jorge Masvidal moc dobře ví, že se jednoho dne střetne s Colbym Covingtonem. A až se tak stane, dost mu ublíží.

Momentálně však floridský gangster nehodlá „nějakého“ Colbyho řešit, neboť má před sebou důležitější úkol. „Musím nejprve zmlátit Usmana. Teď vyrovnám skóre na 1:1 a pak nad ním i vyhraju trilogii,“ plánuje si Jorge, který do svého vlastnictví hodlá získat pás šampiona velterové váhy.

Dlouhou dobu se ovšem mluvilo o jeho duelu s Covingtonem. K tomu však nakonec nedošlo… „Colby je pro mě bezvýznamný člověk, nemá cenu ho teď řešit. Samozřejmě, že se spolu jednou utkáme, ale stane se tak, až já mu ku*va řeknu,“ uváděl Masvidal na stanici ESPN.


Taktéž plánuje Colbyho umlčet jednou provždy. „Skutečně tomu člověku chci ublížit. Chci mu způsobit takovou bolest, jakou ještě nezažil. Chci s ním naložit ještě hůře než s Askrenem. Tuhle nakládačku má u mě schovanou, z toho se už nevykroutí,“ sliboval.

A my si můžeme jen domyslet, zdali to Masvidal myslí skutečně vážně. Již na konci minulého roku měl totiž velmi slibnou příležitost s Covingtonem bojovat, na žádný zápas však nekývl. Místo toho zůstával mimo hru, až se nakonec dočkal nečekané titulové odvety.


Další články