Sleduj nás

Jones by měl být zbaven titulu, domnívá se zápasník, který slíbil, že šampiona osobně sesadí z trůnu

Jones by měl být zbaven titulu, domnívá se zápasník, který slíbil, že šampiona osobně sesadí z trůnu

Jon Jones se v poslední době opět dostal do potyčky se zákonem, až se začalo mluvit o tom, že není jako šampion vhodným reprezentantem takové velké organizace, jako je UFC.

Z řady se tedy rozhodl vystoupit jeden z „Bonesových“ úhlavních rivalů Johnny Walker, který bez váhání řekl: „Nejsem žádný soudce, ale Jones by měl být zbaven titulu. Ostatní zápasníci pak budou mít šanci utkat se o jeho pás a celá divize polotěžké váhy tak aspoň začne opět dýchat.“

jones_walker_bones_Ufc


Johnny Walker dlouhé měsíce sliboval, že v UFC míří za titulem. Než se k němu ovšem stihl dopracovat, prohrál dva zápasy v řadě a „hype“ kolem něho pominulo. Společně s těmito prohrami byla pozastavena i válka, kterou osmadvacetiletý Brazilec vedl s šampionem na sociálních sítích.

Nyní má Walkerovo kázání spíše morální základy. „Pokud si chce Jones udržet pás, musí přestat s těmi průsery okolo,“ domnívá se a apeluje na Danu Whitea, aby zamíchal kartami divize do 93 kilogramů, kde mimo jiné nově působí i český samuraj Jiří Procházka. Ten už ovšem zná svého soupeře, bude jím šestka žebříčku Volkan Oezdemir.



Další články