Sleduj nás

Johnny Walker plánuje dobýt dvě váhové divize a postarat se o to, co se zatím nikomu nepodařilo

Johnny Walker plánuje dobýt dvě váhové divize a postarat se o to, co se zatím nikomu nepodařilo

Sotva mu lékaři povolili návrat na místo činu, už se Johnny Walker zaměřuje na ty největší možné cíle. Ačkoliv ještě nepatří ani mezi nejlepší desítku polotěžké váhy, již brzy by si rád poměřil síly jak se samotným Jonem Jonesem, tak i Francisem Ngannouem.

„To nejlepší mám ještě před sebou,“ chválil se Walker v rozhovoru pro MMA Fighting. „Opravdu neznám moc chlápků, kteří by byli dostatečně schopni, aby mě mohli zastavit.“

Johnnymu je vyčítáno, že má občas až příliš velká ústa. I když ho od šampiona Jona Jonese dělí ještě přinejmenším jedna výhra (lépe však dvě), tak už teď se vidí na vrcholu potravního řetězce.


„Nemusím být v top pětce. Lidé sice hodně mluví, ale zároveň tomu sportu vůbec nerozumí. Prý nejsem dobrý v jiu-jitsu, prý nemám žádnou zem, prý bych měl čelit nějakému wrestlerovi… poslední wrestler, kterému jsem čelil, mi vydržel vzdorovat 5 vteřin. To je tak k mé obhajobě, jsem připravený na Jona Jonese. Myslím si, že se bojí, že prohraje proti ‚neznámému‘ chlápkovi,“ pokračoval zápasník, jenž se vyžívá v knokautech. 14 ze svých 17 obětí porazil právě formou KO/TKO.


Přemoct šampiona „Bonese“ se zatím nikomu nepodařilo, ovšem jenom u něho se Johnny Walker zastavit nehodlá. Rád by zamířil ještě výš, a to konkrétně k bojovníkovi, jenž si v té nejvyšší váhové kategorii říká „Predátor“.

„Francise Ngannou je zápasník, kterého se tu všichni bojí. Ukážu vám, že není důvod," pravil odhodlaně. „Stane se tak, jak říkám, chci totiž dva pásy. Nebavíme se tu o tom ‚jestli‘, my tady řešíme ‚kdy‘. Přišel jsem do UFC přepisovat historii. Je to sport, který mě živí. Pokud bych byl technikem z Formule 1, chtěl bych být nejlepším tam. Jenže já jsem zápasník, tak chci být nejlepší ze všech tady,“ vysvětloval Walker.


Další články