Sleduj nás

Jestli bych dokázal porazit Jonese? Stoprocentně! chvástá se Ortiz. Jak zní jeho recept?

Jestli bych dokázal porazit Jonese? Stoprocentně! chvástá se Ortiz. Jak zní jeho recept?

Vysloužilá čtyřiačtyřicetiletá americká krev, jíž prezentuje Tito Ortiz, opět nedostála svému slibu, když změnila názor ohledně důchodu a následně oznámila návrat do klece. Společně s neustálou chutí k bojovým sportů v ní rostou i ambice, mezi nimiž nemůžeme vyloučit přemožení současného krále divize polotěžké váhy Jona Jonese.

Ačkoliv se držíme stále jenom slov, Tito Ortiz byl ve svém posledním interview s Domenickem Natim velice upřímný. Nejenže by údajně svedl s Jonesem lepší souboj, jaký s ním vedl Daniel Cormier, navíc by ho dokázal porazit. Jak?


„Myslím si, že by se mi dařilo mnohem vice než Cormierovi, který je na Jona příliš malý. Jon má tu výhodu, že je vysoký s dlouhým rozpětím paží. Co musíme v takovém případě udělat, je jít mu neustále po tělu a silově ho přetlačit. Kdyby se mi poštěstilo s ním bojovat, věřím, že bych měl dost slibnou šanci ho porazit,“ svěřoval se „The Huntington Beach Bad Boy“.


Jon „Bones“ Jones je přitom podle mnohých nejlepším zápasníkem nejenom divize polotěžké váhy, ale zároveň celého UFC. Svou divizi navíc zvládl dokonale vyčistit, doposud nenašel jediného přemožitele.

„I tak se domnívám, že bych ho mohl porazit. Pokud bych měl dobrý 18týdenní přípravný kemp jako naposledy, tak 100%!“ věřil si Ortiz.

„Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by bojoval s Jonem tím stylem, že by se mu nalepil na tělo. Každý se s ním z nějakého důvodu snaží bojovat na dálku, což mu hraje do karet, protože má zatraceně dlouhé ruce. Tohle nemůžete dělat. Musíte s ním bojovat nablízko. To vám říkám jako zápasník i jako trenér. To je způsob, jak se dá porazit. Někdo musí být dostatečně odhodlaný a agresivní, aby to zvládl,“ dodával.  



Další články