Sleduj nás

Jedrzejczyk vyjádřila podporu Usmanovi, Covington ji za to přirovnal ke Glumovi z Pána prstenů

Jedrzejczyk vyjádřila podporu Usmanovi, Covington ji za to přirovnal ke Glumovi z Pána prstenů

Známá UFC zápasnice Joanna Jedrzejczyk možná sdílí s Colbym Covingtonem stejný tým, ale v blížící se titulové bitvě (proti Kamaru Usmanovi) mu rozhodně fandit nebude.

„Nikdy nepřeju žádnému zápasníkovi žádné zranění, ale tady pevně doufám, že Kamaru nakope Colbymu prdel,“ pravila prostřednictvím BJPenn.com svérázná bojovnice.


Colby a Joanna přitom byli v minulosti přátelé, spousta lidí si to o nich myslí dodnes, nicméně opak je bohužel pravdou.

„Colby není žádný můj přítel, Colby je něco, co se ani nedá pojmenovat, chová se prostě divně. Vím, že bych měla podporovat lidi z vlastního týmu, ale v tomto případě to opravdu nejde,“ svěřovala se.


„Snaží se tvářit jako McGregor. Vystupuje se snahou, že mu lidé uvěří, že je slavný, že řídí luxusní auta, že je zván na večírky, že je to tvrdý dříč, ale já mu nic z toho nežeru,“ poukazovala na Covingtonovo místy opravdu podivné chování

Jakmile se daná zpověď dostala až ke Covingtonovi, bylo jasné, že nenechá nit suchou.


„Nerozumím tomu, proč je tak naštvaná. Vždy jsem se snažil být jejím přítelem, ačkoliv vypadá jako Glum z Pána prstenů,“ navázal se do jejího vzhledu. Následně se jeho pojmenování chytili i fanoušci na bojových fórech, což by se Joanny mohlo dotknout, a je tedy možné, že tato internetová válka ještě bude pokračovat.  


Další články