Sleduj nás

Je Procházka přeceňován? Corey Anderson naznačil cosi, co se příznivcům UFC nebude líbit

Je Procházka přeceňován? Corey Anderson naznačil cosi, co se příznivcům UFC nebude líbit

Corey „Overtime“ Anderson se po odchodu z UFC nemůže nabažit pocitu uspokojení. Jak sám podoktl, tak přišel do organizace, která se stará o své zápasníky a hlavně se může pochlubit lepší konkurencí v polotěžké váze.

Jakmile neomylný Jon Jones uvolnil svůj titul šampiona, mělo to být signálem, že se konečně divize polotěžké váhy UFC dočká oživení. Dle Andersona ovšem došlo k úpadku kvality.

„Cítím, že kvalita Bellatoru je na tom nyní lépe,“ řekl Corey pro MMA Fighting. „Když Jon Jones odešel, zůstali tam už jenom ty ‚hype vlaky‘. Žádný z těchto kluků však není tak zkušený, jako jsou současní veteráni v Bellatoru,“ přemítal nahlas, přičemž mířil i na českého samuraje Jiřího Procházku.


UFC shodou okolností propouštělo ze svých řad několik jmen. Jedním z nich byl například Yoel Romero, druhým Anthony Johnson. Oba dva oslovil šéf Bellatoru Scott Coker a uzavřel s nimi nové smlouvy.

Jiří Procházka chce v UFC titul


„Yoel i Anthony jsou skvělými posilami. Když já byl v UFC, v žebříčku mi patřilo čtvrté místo. Nebojoval jsem pouze s Jonesem a Reyesem. Porazil jsem jednou Blachowicze a Smith byl chvíli přede mnou. Všichni ale víme, kde se pohybuje nyní,“ poukazoval.

„Tady v Bellatoru však máme Nemkova, který porazil šampiona Badera, máme tu mě, titulového kandidáta, a máme tu Yoela s Anthonym, což byli tituloví vyzyvatelé v UFC. Ta kvalita je tu vskutku obrovská,“ pochvaloval si.


Další články