Sleduj nás

Je čas na změnu, říká Anthony Smith, jehož poslední porážka psychicky zlomila

Je čas na změnu, říká Anthony Smith, jehož poslední porážka psychicky zlomila

Poslední prohra na něj byla už moc, a tak se rozhodl, že je čas na změnu.

Anthony Smith, který o víkendu jednomyslným bodovým rozhodnutím podlehl Aleksandarovi Rakicovi, čímž si připsal druhou porážku v řadě, naznačil, že se pokusí opět chytit v nové váhové divizi.

„Nikdy jsem nebyl tím chlápkem, který by volal po vícero váhových kategoriích, ale poslední dny si s tou myšlenkou dost hraju. Přijde mi, že jsem moc velký na váhu střední, ale zase jsem o něco menší pro váhu polotěžkou,“ spekuloval Smith, které ještě loni v březnu bojoval o titul s Jonem Jonesem. Když mu pak podlehl na body, přislíbil, že se k němu zase jednou vrátí. Tento slib však nejspíš už nenaplní.


„Myslím si, že mám před sebou jedno velké rozhodnutí, které budu muset učinit. Je pro mě frustrující prohrát s někým, o kom víte, že ho můžete porazit,“ narážel na neúspěch s Rakicem.

„Jednou z možností tedy pro mě je střední váha. Pokud se ale pro ni rozhodnu, budu muset kompletně překopat celý svůj životní styl a nastolit pořádné diety,“ vysvětloval Smith, který neopomíjel ani druhou variantu. „Druhou možností je pro mě teď chvilkový odpočinek a místo diety naopak přibrat (do váhy těžké). Opravdu nevím, co se mnou bude. V příštích dnech mě čeká velké rozhodnutí,“ dodával.



Další články