Sleduj nás

Jan Blachowicz o tom, za jaké podmínky dá Adesanyovi odvetu

Jan Blachowicz o tom, za jaké podmínky dá Adesanyovi odvetu

Jan Blachowicz přiznal, že se s odvetě Israelem Adesanyou nebrání, zadarmo to ovšem nebude.

Současný šampion polotěžké váhy si nyní hodlá až na šest měsíců sednout mimo hru a až se vrátí, rád by se utkal s Gloverem Teixeirou – nejvýše postaveným mužem v žebříčku polotěžké váhy UFC.

Co bude dál, to se zatím neví, ale do úvahy připadá i potenciální odveta s Adesanyou, který ovšem musí dříve prokázat, že si tento reparát zaslouží.


„K Izzymu chovám maximální možnou úctu, ale pokud má zájem o odvetu, musí se nejprve v polotěžké váze usadit. Musí sem přijít a někoho porazit,“ předeslal Blachowicz v interview pro MMA Fighting.

Zároveň připomněl, že on sám si zaslouží více uznání. „Myslím si, že za to, co jsem dokázal, si zasloužím více respektu, než se mi aktuálně dostává. Vyhrál jsem pás a ubránil ho proti jednomu z nejlepších bojovníků planety, to něco znamená,“ domnívá se.


Zdali bychom se v budoucnu odvety mezi Blachowiczem a Adesanyou dočkali, o tom se zatím nevyplatí ani spekulovat. Nigerijský šampion se plánuje nyní vrátit do střední váhy, kde bude doufat v duel s Darrenem Tillem. I polský veterán bude mít ve své kategorii jisté povinnosti a oba borci se nepochybně budou snažit neprohrát.


Další články