Sleduj nás

„Jacare“ Souza už ví, že si knokautem ex-šampiona Weidmana řekl o slovo v boji o titul

„Jacare“ Souza už ví, že si knokautem ex-šampiona Weidmana řekl o slovo v boji o titul

Celý zápas prakticky tahal za kratší konec, ale pak díky jednomu úderu, jímž srazil svého protivníka nekompromisně k zemi, si mohl říct o opětovnou vstupenku do říše slávy. Ronaldo Souza teď vyhlíží souboj o titul.

Chris Weidman se chtěl dostat zpět na vítěznou trať

Chris Weidman se chtěl dostat zpět na vítěznou trať, před níž na body nestačil proti Kelvinu Gastelumovi, jenže ve třetím kole velice vyhlíženého duelu byly všechny jeho šance zmařeny. „Jacare“ jej jedním mocným úderem poslal k zemi a rázem bylo po všem.


Souza sice zprvu nepůsobil vůbec klidně, ale teď ví, že mu tato výhra zajistí nejvyšší postavení v další bitvě o titul. „Stoprocentně na mě nyní čeká souboj o pás ve střední váze,“ neváhal ani chvilku šťastlivec z UFC 231, „počkám si na nového vítěze a toho pak srazím,“ doplnil.

A čekat opravdu bude muset nějaký čas. Na současného šampiona Roberta Whittakera čeká na začátku roku (10. února) obhajoba pásu právě proti Kelvinu Gastelumovi, což je muž, kterému Souza stále ještě poměrně nedávno podlehl. Teprve až poté se ukáže, kdo vyjde z tohoto duelu vítězně a jak dlouho bude před dalším střetem muset odpočívat.



Další články