Sleduj nás

Israel Adesanya prozradil, proti jakému soupeři by se byl ochoten vrátit do střední váhy

Israel Adesanya prozradil, proti jakému soupeři by se byl ochoten vrátit do střední váhy

Israel Adesanya nastínil, že se do střední váhy zjevně už vracet nehodlá. Ledaže by mu UFC nabídlo zápas s jedním specifickým soupeřem.

Nigerijský mistr z hmotnostní kategorie do 84 kg vymýtil ve své divizi prakticky všechny velké soupeře, jaké jen mohl. Ve hře zůstává už jenom jedno jméno, ale to si momentálně titulovou šanci nezaslouží.

Jak už asi sami tušíte, jde o Darrena Tilla. Ten se momentálně bude snažit prodrat až na samotný vrchol potravního řetězce, a pokud se mu to podaří, Adesanya opravdu silně zváží zápas s ním.


„Abych byl upřímný, duel s žádným soupeřem ze střední váhy mě už momentálně neláká. Jediný, kdo je výjimkou, je Darren Till,“ řekl Adesanya v rozhovoru pro Ariela Helwaniho.

„Doufám, že si teď Darren udrží nějakou vítěznou sérii, aby ten zápas byl možný. Musí se však nejprve vzpamatovat, udělat si v životě pořádek a pak to bude možné,“ predikuje.


Jak sám Adesanya už dříve naznačil, jeho současným záměrem je získat pás v devadesát trojce a patrně se zde i chvíli zdrží.

Bude-li se však držet štěstí při nás a budou-li nám hvězdy nakloněny, třeba bychom se jednou dočkali i jeho duelu s legendárním Jonem Jonesem, který ovšem nyní nabírá svalovou hmotu, aby se uvedl ve váze těžké.


Další články