Sleduj nás

Islam Makhachev jmenoval dva vysněné soupeře, s kterými by se chtěl na své cestě za titulem utkat

Islam Makhachev jmenoval dva vysněné soupeře, s kterými by se chtěl na své cestě za titulem utkat

Islam Makhachev, jenž je podle mnohých považován za Khabibova nástupce, se hodlá při své cestě na vrchol utkat s těmi největšími jmény.

Jak sám devětadvacetiletý zápasník z Dagestánu uvedl, při své pouti za titulem lehké váhy by chtěl potkat ty nejtěžší borce v oboru. Mezi ně řadí jak Justina Gaethjeho, tak i Dustina Poiriera, ale pak především ještě dva „renomovanější“ jedince.

„Můj trenér předpověděl, že se jednoho dne stanu šampionem, což je i můj plán. Domnívám se, že mě ještě čekají tak tři zápasy, než se k titulu dostanu,“ řekl Makhachev.


„Nikomu se nebráním. Abyste se stali nejlepší, musíte porazit ty nejlepší. Pokud bych si ale mohl vybrat, mým snem by bylo zápasit s Tonym Fergusonem. A pak samozřejmě také s Conorem McGregorem. To by byl vskutku skvělý skalp na mém rekordu,“ nepochyboval o tom, že by je porazil.

Islam Makhachev se chce utkat o titul proti Conorovi McGregorovi v UFC


Důležité je však jediné. „Dobrý je se na vlastní kůži přesvědčit, jak těmto zkušeným borcům dokážete sami čelit. Jak můžete ukázat aspekty boje, ve kterých jste lepší než oni,“ domnívá se Makhachev.


Další články