Sleduj nás

Hrozivé! Joanna Jedrzejczyk ukázala obrázky své zlomené nohy po zápase s Michelle Waterson

Hrozivé! Joanna Jedrzejczyk ukázala obrázky své zlomené nohy po zápase s Michelle Waterson

MMA umí být někdy kruté, o čemž se na vlastní kůži přesvědčila i bývalá šampionka Joanna Jedrzejczyk, která byla ochotná si během sobotního šlágru UFC Fight Night 161 sáhnout až za hranice vlastních možností.

Dvaatřicetiletá polská zápasnice se vrátila do nitra oktagonu po desetiměsíční odmlce, během níž se snažila vzpamatovat z porážky s mistryní muší váhy Valentinou Shevchenko.

Její soupeřkou se stala Michelle Waterson, která se nesla na vlně tří výher a neměla to daleko od titulového zápasu. Ten by také získala, kdyby se jí v duelu s Joannou podařilo uspět. Radost z její strany však nepřišla.


Jedrzejczyk ovládla šlágr turnaje po tříkolové bitvě jasně na body, přičemž na svou soupeřku vyslala o více než sto signifikantních úderů více. Tím dala jasně světu najevo, že se s ní stále musí počítat.

Joanna se po své výhře nebála podělit o zranění, které během boje utrpěla. O to více byla pak její výhra uznána, když se zjistilo, o jak vážnou indispozici se jednalo.


„Nohu jsem si zlomila někdy koncem druhého kola, ale i tak jsem pokračovala v boji. Tohle je bojový byznys, nemůžeme si dovolit být slabí,“ nechala se slyšet.

„Klidně si to nechám zlomit na tři kusy, doktoři mi to pak dají dohromady. Nemám ráda, když jsem zraněná a jsem nucena chodit o berlích, ale tohle je má práce. Je to má práce, můj koníček i má vášeň. Tohle je způsob, jak se vydělávají peníze,“ dodávala, že v oktagonu nechala úplně vše.


Na svou další misi by si Joanna přála šampionku slámové váhy Weili Zhang. Případný duel by se však neuskutečnil v nějaké dohledné době.


Další články