Sleduj nás

Prsatá bojovnice Paige VanZant zveřejnila fotky, ze kterých se vám zatají dech

Prsatá bojovnice Paige VanZant zveřejnila fotky, ze kterých se vám zatají dech
Bývalá UFC bojovnice původem z amerického Oregonu se rozhodla trávit dny v karanténě společně se svými internetovými fanoušky.

Právě jim poněkud nečekaně poskytla své telefonní číslo s příslibem, že se pokusí odpovědět na všechny jejich otázky, a navíc je pravidelně zásobuje žhavými fotkami, které nahrává na své sociální sítě. Jak si asi umíte představit, zprávy se jen hrnuly.

Na většině pořízených snímků se vyobrazuje kompletně nahá. Nejdůležitější partie jí pak zakrývá její manžel Austin Vanderford, který pro změnu válčí na půdě Bellatoru MMA.


Paige VanZant je v dnešní době považována za nejhezčí MMA zápasnici, jejíž kariéra visí tak trochu na vlásku. Zdali se jí zde podaří udržet, to se doposud ještě neví, ale už teď je jisté, že nouzi o nabídky určitě mít nebude. A ty nabídky rozhodně nebudou přicházet jen z bojové branže.

Půvabná oregonská bojovnice se v roce 2018 rozhodla ke kroku, který vedl k výraznému zvětšení jejího poprsí. Chvíli po této transformaci se začala její postava objevovat v časopisech a kalendářích. Na ty nejlepší snímky se můžeme podívat i zde.


Paige_Vanzant_nude_sexy

Paige_Vanzant_nude_sexy_garden

Paige_Vanzant_sexy


Paige Vanzant

Paige_Vanzant_nude_sexy_kitchen

Paige Vanzant s manžele

Paige_Vanzant_nahá


Paige_Vanzant_usmev

Paige_Vanzant_usmev_bazen

Paige_Vanzant_sexy_model

Další články