Sleduj nás

Hermansson se s Gastelumem ani nezapotil a už vyhlíží dalšího soupeře. Koho tipuje jako vítěze bitvy o titul?

Hermansson se s Gastelumem ani nezapotil a už vyhlíží dalšího soupeře. Koho tipuje jako vítěze bitvy o titul?

Jack Hermansson si během UFC Fight Night 172 poněkud hravě poradil s Kelvinem Gastelumem. A protože se přitom ani nezapotil, tak už plánuje cestu k dalšímu souboji.

Slavný švédský „Jocker“, kterého tuzemští fanoušci mohli vidět už v duelu s Karlosem Vémolou, jemuž před pěti lety v dobře chyceném armbaru zlomil ruku, opět cílí na pás střední váhy UFC. Aby se k titulové příležitosti ovšem mohl dostat, tak prý potřebuje ještě jednu výhru. A on sám již teď ví, proti komu si svou šanci bude moct vybojovat.

„Měl bych dostat vítěze bitvy Robert Whittaker vs. Darren Till. Je to jediný zápas, který pro mě má v tuto chvíli smysl, takže už příští víkend budu pozorně sledovat, kdo vyhraje,“ řekl Hermansson, přičemž správně podotkl, že nás nadcházející sobotu (25.7.) čeká další velký turnaj UFC, který uzavře sérii čtyř galavečerů konaných na „Bojovém ostrově Yas“.


gastelum_hermansson

Situace ve střední váze se nám hezky začíná vyjasňovat. Již za dva měsíce (19.9.) se ke své druhé obhajobě vrátí Israel Adesanya, který se utká s Paulem Costou. A případný šampion bude zároveň tušit jméno svého příštího vyzyvatele.  


„Adesanya vs. Costa je masivní bitva,“ pochvaluje si Hermansson, jenž sympatizuje s brazilským bojovníkem. „Myslím si, že Paul vyhraje, jeho nátlak je totiž neskutečný a do svých úderů se opírá vší silou. A takto dokáže fungovat téměř všechna kola. Je to prostě neuvěřitelné a myslím si, že právě díky tomu nátlaku dostane Adesanyu do problémů,“ podotýkal.


Další články