Sleduj nás

Henry Cejudo stále stojí o pás Valentiny Shevchenko a říká, že ji donutí před ním pokleknout

Henry Cejudo stále stojí o pás Valentiny Shevchenko a říká, že ji donutí před ním pokleknout

Současný šampion muší a bantamové váhy UFC si stojí za svým původním prohlášením, že by se rád stal prvním mezipohlavním šampionem. Při své výzvě směrující konkrétně k Valentině Shevchenko momentálně přitvrzuje.

„Jen si tu tak relaxuji a užívám si krásnou neděli ve Vegas, když v tom na mě neustále vyskakují zprávy, že někdo se jménem Valentina Shevchenko je nejvíce dominantním šampionem na světě. A hádejte co? Pokaždé, když to slyším, začínám trochu závidět, protože drží zlato, které chci i já,“ nechal se slyšet Cejudo.

„Rád bych se stal prvním mezipohlavním šampionem, kterého svět kdy viděl. Proto vyzývám Valentinu! Můžeš být další obětí, která přede mnou poklekne,“ pokračoval „The Messenger“, též přezdívaný jako „Triple C", neboť má ve svém držení jak medaili z olympijských her, tak i cenné triumfy z bantamové a muší váhy UFC.


Není to poprvé, co se Cejudo pokoušel o podobnou věc. Přibližně měsíc dozadu, když se mnozí lidé ještě domnívali, že se jedná o vtip, vyjádřil Henry svou touhu utkat se kromě Valentiny Shevchenko i s Amandou Nunes. Ani jedna ze zápasnic na jeho žádost ovšem neodpověděla.


„Hele, beru každého od 45 do 68 kilogramů. Jestli chce Amanda Nunes, jdu do toho,“ uváděl Cejudo. „Já jsem takový lovec zlata a oni mají to, po čem toužím,“ nejapně vysvětloval.


Další články