Sleduj nás

Gustafsson se oklepal a už hledá soupeře, jenž ho vystřelí zpátky na vrchol. Co takový Corey Anderson?

Gustafsson se oklepal a už hledá soupeře, jenž ho vystřelí zpátky na vrchol. Co takový Corey Anderson?

UFC je už deset let jeho domovem, a tak není divu, že mu ani druhá porážka s Jonem Jonesem nezničila plány stát se jednoho dne šampionem. Na cestě zpátky na vrchol si Alexander Gustafsson dovolil vyzvat druhou nejvýše postavenou možnou hvězdu.

Téměř dvoumetrový švédský borec se nemůže dočkat, až bude moct dát věci opět do pořádku. Během UFC 232, které se konalo na konci roku 2018, v titulové bitvě nestačil na navrátilce a USADOU několikrát naháněného „Bonese“, a když se z této prohry konečně oklepal, tak uznal, že všechny jeho šance stále nejsou zmařeny. Potřebuje jenom najít správného protivníka, jenž mu pomůže se k Jonesovi opět probojovat.

Alexander Gustafsson dovolil vyzvat druhou nejvýše postavenou možnou hvězdu


„Corey (Anderson), všichni ostatní jsou zabraní a já dychtím po tom se dostat co nejrychleji zpátky. Tobě se právě podařilo porazit mého bratra (Ilir Lafiti), tak se domnívám, že nastal ten správný čas pro nás oba se konečně utkat. Pojďme si zatančit už teď 16. března na hlavní kartě v Londýně,“ uvedl Gustafsson skrze sociální sítě, přičemž označil i Andersona.

A ten mu vzápětí odpověděl. „Sorry, brácho, březen mám už zamluvený pro doposud největší fight svého života - narození mého prvního dítěte! Rodina nadevše,“ uvedl americký protivník.


„The Mauler“ si tak bude muset na svou druhou šanci počkat. Jak už bylo naznačeno, téměř všichni top soupeři z žebříčku polotěžké váhy jsou v blízké době zaneprázdněni. Jediným řešením je souboj s někým níže postaveným, avšak k tomu se jak UFC, tak ani sám Gustafsson neuchýlí.


Další články