Sleduj nás

Greg Hardy: Na zápas vůbec nemuselo dojít! Složil jsem se na záchodě, vyhrožovali mi

Greg Hardy: Na zápas vůbec nemuselo dojít! Složil jsem se na záchodě, vyhrožovali mi

Greg Hardy na UFC Fight Night 181 sice vyhrál, ale na tento zápas vůbec nemuselo dojít. Jeho manažer totiž ihned po zápase zveřejnil na Twitteru, že nechybělo moc a duel byl málem zrušen. Hardy totiž zkolaboval na toaletě.

Maurice Greene byl ukončen ve druhém kole a Hardy si připsal další vítězství. Na tiskové konferenci však přiznal, co se vše událo. Ještě před samotným zápasem měl návštěvu, která se týkala domácího násilí z roku 2014. Více však neuvedl.

„Už mám opravdu plné zuby toho, jak se každý snaží přiživit. Ještě před zápasem za mnou přišli a vyhrožovali mi. Bylo toho opravdu moc a já jsem se z toho všeho složil na záchodě. Nevěděl jsem do poslední minuty, jestli budu schopný nastoupit. Všichni vytahují minulost, chtějí peníze...“


Hardy v minulosti stanul před soudem za domácí násilí, ten rozhodl, že je vinný. Na druhé stání se však Nicole Holderová nedostavila a trest byl následně zrušen. Zápasník už dlouhou dobu upozorňuje na to, že na jeho slávě chtějí profitovat jiní a dennodenně mu chodí výhružné zprávy a různé požadavky.


Další články