Sleduj nás

Gilbert Burns má nové plány. Cílem je znova zápasit o titul! hlásí. V merku má i dva soupeře

Gilbert Burns má nové plány. Cílem je znova zápasit o titul! hlásí. V merku má i dva soupeře

Prohrál sice boj, ale samotnou válku ještě nevzdává. Gilbert Burns je připravený si znova vybojovat svou pozici na čele žebříčku a získat tak novou titulovou šanci.

Brazilský zápasník měl jeden sen, k jehož realizaci obětoval posledních pár měsíců přípravy. Výhodou mu svým způsobem mělo být i to, že svého soupeře Kamaru Usmana dokonale znal z tréninků, ale nevýhodou mu bylo zase to, že čelil jednomu z nejlepších bojovníků všech dob.

Jak Burns nakonec přiznal, jeho protivník ho dobře trefil, kvůli čemuž se přestal držet taktiky a šel si pro „kill“. Ten ale nepřišel a místo toho sám prohrál ve třetím kole na TKO.


Po boji se dostavilo zklamání, dokonce i slzy, ale pak vysvitla nová naděje. Burns je přesvědčený, že ještě není nejstarší a může se znova dostat do titulových soubojů. A rád by začal co nejdříve.

Gilbert Burns má po prohře v UFC záložní plány


„Bavil jsem se s Gilbertem a nerad by teď přestával pracovat. Na prohru zareagoval tak, že mi ihned řekl jména dvou soupeřů, s kterými by se chtěl co nejdříve utkat, jen aby se mohl co nejrychleji vrátit zpátky,“ oznámil manažer Ali Abdelaziz.

Jména potenciálních soupeřů zveřejněna nebyla, ale dle volných bojovníků ze špičky divize můžeme usoudit, že by klidně mohlo jít o Stephena Thompsona či Michaela Chiesu.


Další články