Sleduj nás

George Foreman: McGregor už nikdy nebude dobrý MMA zápasník, ale mám pro něho jiný návrh

George Foreman: McGregor už nikdy nebude dobrý MMA zápasník, ale mám pro něho jiný návrh

Uznávaná boxerská legenda nevěří, že se může Conor McGregor v MMA ještě chytit. Zato jí ale nabízí náhradní a neméně lákavé řešení.

McGregor po prohraném souboji s Dustinem Poirierem přiznal, že se ve své mysli až příliš moc soustředil na boxerský zápas s Mannym Pacquiaoem, čemuž přizpůsobil i svou taktiku. Na co ale úplně zapomněl, to byly podstatné aspekty MMA. Jedním z nich byly i calf kicky, které se pro něho staly osudné.

Ačkoliv Conor věří, že se ještě může vrátit na samotný vrchol UFC, George Foreman zastává trochu jiný názor. „Je těžké si to přiznat, ale McGregor se na vrchol v MMA už nevrátí,“ zaznělo z úst bývalého šampiona těžké váhy boxu, který irské hvězdě navrhoval neméně vzrušující řešení. „Podle mě je Conor skvělý postojář, jeho zkušenosti by se dozajista v ringu uplatnily. Měl by tedy zapomenout na MMA a zkusit čistě box.“


Tím pádem by se mohla obnovit i jednání ohledně duelu s Mannym Pacquiaoem. „Tohle by byl opravdu skvělý duel a osobně si myslím, že ho Conor může vyhrát. Jeho styl i jeho hlava se už přizpůsobily boxu, tak nevidím důvod, proč to nezkusit. V MMA si už na vrchol nikdy nesáhne,“ podotýkal Foreman.


Další články