Sleduj nás

Gastelum? Stále nemůžeme opomíjet ten fakt, že to je top bojovník, přiznává Whittaker

Gastelum? Stále nemůžeme opomíjet ten fakt, že to je top bojovník, přiznává Whittaker
Robert Whittaker by chtěl navázat na své dvě předchozí výhry, a i když proti němu bude stát papírově snazší soupeř, nerad by něco podcenil.

Duelu mezi Robertem Whittakerem a Kelvinem Gastlumem jsme se měli dočkat již před dvěma lety, když byl ještě první jmenovaný šampionem. Zdravotní komplikace se však objevily, a než se stihly vyřešit, Gastelum byl náhle spárovaný s Israelem Adesanyou, jemuž po pěti pohledných kolech podlehl na body.

S odstupem času se naskytla příležitost, jak tento už jednou odložený duel uspořádat znovu. Whittakerovi vypadl původní soupeř Paulo Costa a Gastelum se rozhodl do hry vhodit záchranné laso. Sám určitě cítí, že to je pro něho skvělá příležitost, jak se vzpamatovat z posledních nezdarů.


„The Reaper“ do této bitvy vstoupí jako poměrně velký papírový favorit, ale podcenit určitě nic nehodlá. „Lidé jsou na omylu, pokud si myslí, že Kelvin není top zápasník. Jeho styl, umění i rysy skvěle vykreslují aspekty profesionálního MMA fightera,“ chválil bývalý šampion svého nadcházejícího protivníka.

„Je sice pravda, že má teď Kelvin za sebou nevydařenou sérii zápasů, ale to se může přihodit každému z nás. Osobně si myslím, že jeho poslední výsledková série z něj dělá ještě více nepředvídatelného soupeře, budu si muset dávat velký pozor,“ je si dobře vědom Whittaker.


Další články