Sleduj nás

Garbrandt: UFC dává Figueiredovi pouze slabé soupeře, já bych ho vypl do druhého kola!

Garbrandt: UFC dává Figueiredovi pouze slabé soupeře, já bych ho vypl do druhého kola!

Cody Garbrandt se měl původně objevit na UFC 255 a čelit šampionovi Deivesonovi Figueiredovi. Zdravotní neduhy jej však z této bitvy vyřadily, a proto si musí na svou šanci počkat.

Bývalý šampion bantamové váhy ovšem i tak věří, že až jeho chvíle přijde, s brazilským mistrem z nejnižší hmotností kategorie si hravě poradí. A to i díky tomu, že momentálně bojuje s pouhými „lemply“, kteří zvedají jeho značku.

„Perez a Moreno jsou pouze soupeři, které Deivesonovi UFC dalo, aby mu zvedli reputaci. Až bude bojovat se mnou, vypnu ho v prvním, nejpozději ve druhém kole. Budu připravený někdy v březnu,“ řekl Garbrandt.


Cody Garbrandt se chystá na další soupeře v UFC

Codymu doposud štěstí nepřálo, zdravotní komplikace jej doprovází už delší dobu. O titulovou šanci by ovšem přijít neměl.


„29. srpna jsem byl pozitivně testován na koronavirus. Od té doby jsem bojoval se závratěmi, praskla mi žíla v bicepsu, díky tomu se odhalilo, že mám krevní sraženiny, a nakonec jsem chytil i zápal plic. To je důvod, proč jsem musel z UFC 255 odstoupit. Mediím jsem zatím nic neřekl, až teď,“ vysvětloval.


Další články