Sleduj nás

Ferguson se nevzdává! S Gaethjem i Oliveirou se dožaduje odvety. Jaké se dočkal odpovědi?

Ferguson se nevzdává! S Gaethjem i Oliveirou se dožaduje odvety. Jaké se dočkal odpovědi?

Tony Ferguson si své dva poslední neúspěchy ani nepřipouští, ba naopak je připravený udělat vše, co bude v jeho silách, aby je odčinil.

Slavný El Cucucy nezažívá v poslední době zrovna šťastné období, a dokonce i kritika se na něj začala valit téměř ze všech stran. Nebyl by to však Ferguson, aby na to nezareagoval po svém. Místo toho, aby snížil svou laťku nároků, si řekl o tu největší kořist.

„Z výšky na vás seru, chlapci. Justine a Charlesi, neukončili jste ani hovno. Řekl jsem vám, že se s vámi už brzo uvidím. Nový kemp, nové časy, šampion je zpátky,“ vzkázal El Cucuy svým dvěma přemožitelům. Zejména u Gaethjeho se už dříve dožadoval brzké odvety.


A shodou okolností to byl právě Justin, který Tonymu vzápětí na tuto zprávu odpověděl. „Charles tě možná neukončil, ale já určitě ano. Však se koukni na záznam, šampione,“ připomínal svou výhru v pátém kole na TKO.

Není to tak dávno, co si Gaethje rýpnul do několika svých zápasnických kolegů. O Conorovi řekl, že to sráč, jehož pád si naprosto užívá. Fergusona ovšem označil za přeceňovaného bojovníka, který nikdy nedosáhl elitního statusu. A to i navzdory tomu, že držel dvanáctizápasovou výherní šňůru.


Tony Ferguson chce v MMA odvety

„Tony nikdy nebyl dobrý bojovník, pouze tak dobře vypadal. Je to tím, že mu spousta soupeřů chodila na ruku. Nechápu, proč to dělali. Nikdo si nedokázal vytvářet prostor, jako jsem to dělal já,“ vysvětloval Gaethje, proč si myslí, že El Cucuyovy schopnosti nikdy nedosahovaly profesionální úrovně.

V následujících dnech či týdnech už bude zbývat jenom vyřešit, jak se zamíchají karty v divizi lehké váhy. UFC si zjevně nebude přát okamžitou odvetu Gaethjeho s Fergusonem, ale zároveň se nedá úplně vyloučit, že bychom se jí jednou dočkat nemohli.



Další články