Sleduj nás

Ferguson reaguje na Khabibův odchod do důchodu. Ve vzduchu cítí strach a zbabělost

Ferguson reaguje na Khabibův odchod do důchodu. Ve vzduchu cítí strach a zbabělost

Ani Tony Ferguson nezůstal pozadu a přidal se ke všem „gratulantům“, kteří Khabibovi přejí příjemný důchod.

El Cucuy byl celou dobu považován nejen za jakéhosi strašáka divize lehké váhy, ale zároveň za potenciálního kandidáta, který by konečně mohl ukončit nadvládu ruského Orla Khabiba Nurmagomedova.

Než ovšem Tony dostal příležitost své umění proti šampionovi předvést, rozhodl se Orel usadit v hnízdě a svou bojovou kariéru pověsil na hřebík. Dané rozhodnutí Fergusona dost pobouřilo.


„Uznávám, že to Khabib odklepal, takže to je 29-1,“ uvedl El Cucuy, jenž se v tomto boji považoval za platonického vítěze. „Jen pokračuj ve vyhýbání se zápasům,“ dodával ostře.

Khabib Nurmagomedov se loučí s UFC


Tony Ferguson tak nepochybně poukazoval na to, že jeho duel s Khabibem byl pětkrát položený na stole, ani jednou však nedošlo k jeho samotné realizaci. Dvakrát byl nucen odstoupit on sám, třikrát jeho soupeř.

Když tato bitva nevyšla, forma kdysi slavného amerického strašáka šla postupně dolů a nyní už spousta lidí pochybuje o tom, zdali se ještě někdy vrátí na vrchol. Ferguson o tom ovšem nepochybuje a prý se to pokusí proti svému příštímu protivníkovi Beneilovi Dariushovi ukázat.


Další články