Sleduj nás

Fanouškům ukážu svou nejlepší verzi, plánuje Whittaker. V jakém kole hodlá Gasteluma ukončit?

Fanouškům ukážu svou nejlepší verzi, plánuje Whittaker. V jakém kole hodlá Gasteluma ukončit?
Robert Whittaker se plánuje proti Kelvinu Gastelumovi ukázat v té nejlepší možné formě.

Ačkoliv má ze strany šampiona prakticky zamítnutou titulovou šanci, o radost ze hry rozhodně nepřichází. „Jsem tu, abych dělal, co mě baví a čím uživím rodinu,“ drží se svého názoru Whittaker, jenž po odchodu Costy kývnul na možnost boje s novým soupeřem. A tím se stal právě Kelvin Gastelum.

Oba borci se spolu mohli střetnout už před více jak dvěma lety, tehdy však konstelace hvězd nebyla „Reaperovi“ nakloněna, neboť byl pouhý den před zápasem hospitalizován. Gastelum tak nedostal možnost bojovat o pás střední váhy, ale navíc se postupně chytil do bludné výkonnostní pasti, když prohrál čtyři z posledních pěti duelů. A právě tato jeho poslední forma je jedním z důvodů, proč Whittaker věří ve svou výhru.


„Je to pro mě sice velká změna, jelikož jsem se původně chystal na Costu, ale koneckonců se takovéto věci občas dějí. Takže hraju s tím, co mám,“ přiznával bývalý šampion v rozhovoru pro MMA Junkie.

Nyní bude vyhlížet ukončení. „Je těžké predikovat výsledek, ale vím, že v této bitvě uvidíte mou nejlepší verzi. Cítím se poměrně šťastně a šťastný Rob umí být velmi nebezpečný. Takže bych řekl, že mohu Kelvina ukončit někdy ve druhém kole,“ tipnul si.


Další články