Sleduj nás

Emelianenko: Respektuji všechny soupeře, tedy až na jednoho

Emelianenko: Respektuji všechny soupeře, tedy až na jednoho
Snažit se mít rád nebo alespoň respektovat všechny prostě nejde. A totéž ví i sám Alexander Emelianenko.

Mladší bratr ze známé slavné ruské bojové dvojice v rozhovoru pro domácí media odhalil, že ve své kariéře už čelil spoustě protivníkům. A i když k němu ne všichni byli zdvořilí, snažil se je respektovat. Pouze u jednoho mu to nešlo.

„Uznávám všechny své protivníky. Ať v kleci nebo mimo ni, vždy jsem se snažil ke všem chovat úctu, ovšem u jednoho člověka mi to prostě nejde,“ přiznával Emelianenko, přičemž cílil na bojovníka, s kterým se ještě v roce 2006 v rámci Pride FC střetl v boji. Tehdy vyhrál v prvním kole na TKO.


„Ta osoba, díky které se mi vaří krev v žilách, se jmenuje Sergei Kharitonov. To je skutečně nečestný fighter. A já určitě nejsem jediný, kdo to o něm říká. Spousta lidí, co s ním trénovala, je stejného názoru,“ uvádí.

Spousta lidí ovšem Kharitonova nemusí znát, čemuž se Emelianenko nediví. „Nikdo ho nezná, pokud v jeho spojení nepadne ještě moje jméno. Pokud on sám o sobě hovoří, jak dobrý je, nikdo ho neposlouchá,“ dodával devětatřicetiletý bojovník, který naposledy v kleci stál 24. července loňského roku, když na TKO prohrál s Magomedovem Ismailem.


Další články