Sleduj nás

Edwards již nehodlá déle čekat a ukázal si na nového soupeře. Chimaeva zmohl koronavirus

Edwards již nehodlá déle čekat a ukázal si na nového soupeře. Chimaeva zmohl koronavirus

Manažer Ali Abdelaziz odhalil pravou příčinu toho, proč musel Khamzat Chimaev ze svého duelu s Leonem Edwardsem odstoupit.

Během úterý se napříč celým MMA světem objevila zpráva, že jeden z lednových UFC turnajů přišel o svůj hlavní zápas. Khamzat Chimaev byl nucen odstoupit a nikdo doposud nevěděl, co se stalo.

Podrobnou informaci veřejnosti přinesl až šéf stáje Dominance MMA, který má švédského Vlka pod svými křídly. Toho bohužel přemohla aktuálně probíhající pandemie koronaviru.


„Khamzat měl koronavirus. Zotavil se z něho sice, ale když se vrátil do tělocvičny, tak se ukázalo, že to jeho plíce ještě nezvládají. Lékaři mu doporučili, aby si vzal na odpočinek více času. Bohužel to bude mít vliv na zápas s Leonem Edwardsem,“ uveřejnil Abdelaziz.

Leon „Rocky“ Edwards má smůlu. Nejprve se sám nakazil, pak se nakazil jeho soupeř a ještě ke všemu se v nitru klece už přes rok neobjevil, takže je pochopitelné, že by to v dohledné době rád napravil.


Leon Edwards bojuje v UFC

„Jen si odpočiň, Khamzate, jsem si jistý, že se uvidíme později, nyní chci však bojovat. Kde je ta ku*va Jorge?“ napsal anglický bijec na svém Twitteru, čímž adresoval svou zlost na soupeře, s nímž má jisté nevyřízené účty.

Jorge Masvidal, jenž byl Leonem vyzván, zatím nemá na nový rok žádné oficiální plány. Spekuluje se ovšem, že by se stále mohl střetnout s Colbym Covingtonem. Doposud jen čekáme na nějaké potvrzení ze strany UFC, jakým způsobem v popředí divize velterové váhy rozdá karty.



Další články