Sleduj nás

Edson Barboza byl dojatý až k slzám, když obdržel podpůrnou zprávu od svých dětí - VIDEO

Edson Barboza byl dojatý až k slzám, když obdržel podpůrnou zprávu od svých dětí - VIDEO

Edson Barboza nezažívá v posledních měsících zrovna hřejivé období. I když jsou jeho soouboje velice těsné, prohrává v nich na body, že se nyní nese na vlně tří proher. Již tuto sobotu v noci si svou bilanci bude moct zlepšit proti Makwanu Amirkhanovi.

Brazilský bojovník se chvíli před zápasem objevil na tiskové konferenci, kde mu bylo přehráno video, které mu zaslaly jeho děti.  Během sledování podpůrného vzkazu, v němž je mu přáno hodně štěstí, se Edson neubránil slzám.


Barboza prohrál pět z posledních šesti utkání a zatím to nevypadá, že by mu vyšel i přechod z lehké do pérové váhy. Jakákoliv další ztráta pro něj může znamenat konec v UFC, kde on sám zápolí už dlouhých deset let.


Poprvé jsme se s brazilským expertem na precizní kopy mohli setkat na turnaji UFC 123. Zde skrze leg kicky zničil Mikea Lulla. V jeden moment se dokonce pohyboval i v popředí žebříčku, ale osudné se mu staly duely s Donaldem Cerronem, Michael Johnsonem, Tonym Fergusonem, Khabibem Nurmagomedovem či Kevinem Lee. Nyní už zápasí hlavně pro svou čest.


Další články