Sleduj nás

Dos Anjos stále cílí na titul lehké váhy. Vybral si k tomu vhodného soupeře a lidem vzkazuje, aby ho neodepisovali!

Dos Anjos stále cílí na titul lehké váhy. Vybral si k tomu vhodného soupeře a lidem vzkazuje, aby ho neodepisovali!

Bývalý šampion lehké váhy Rafael dos Anjos se domnívá, že stojí u obrodu své kariéry, ve které by si opět rád sáhl na mistrovský titul.

Nyní je mu sice šestatřicet let, ale i tak stále doufá, že dokáže své letité zkušenosti zúročit na další mistrovské jízdě, kterou se pokusí podniknout.

„Divize lehké váhy je šíleně nabitá a od většiny současných borců cítím, že se mnou nepočítají. Rád bych jim všem vzkázal, aby mě neodepisovali. Já jsem stále tady a ještě všechny překvapím,“ řekl dos Anjos v rozhovoru pro MMA Junkie.


Aby svá slova podpořil, je ochotný přijmout fight s jakýmkoliv soupeřem. Včetně takového Michaela Chandlera, jenž se v UFC uvedl precizním knokautem Dana Hookera.

Rafael dos Anjos je připravený bojovat o titul v UFC


„Jsem připravený na všechno a na všechny. Michael Chandler nebo i Conor McGregor, rád uvítám kohokoliv. Budu připravený naskočit, kdyby se někdo zranil nebo nemohl.“

„Držím se neustále v tréninku a chci všem dokázat, že tu jsem právem a ještě si ten titul vybojuji,“ přednesl bývalý šampion z divize lehké váhy, který se v posledních letech výkonnostně propadl. Uvidíme ovšem, jak mu vydrží toto nově nabité sebevědomí.


Další články