Sleduj nás

Donald Cerrone promluvil o konci kariéry a slíbil ještě jednu finální jízdu. Dá mu UFC šanci?

Donald Cerrone promluvil o konci kariéry a slíbil ještě jednu finální jízdu. Dá mu UFC šanci?

Donald Cerrone ve svých sedmatřiceti letech přiznává, že mu moc času v aktivní kariéře ještě nezbývá. Přesto by rád zbylý čas rád věnoval ještě do jedné vítězné série, při níž se pokusí zaútočit na titul lehké váhy.

Slavný rekordman z proslulých řad UFC se bohužel v poslední době příliš nepředvedl. Na jeho konto přibývala jedna porážka za druhou, až k němu začaly putovat názory, že by to měl už zabalit.

Cerrone kritikům vzkázal, že by se žádný z nich nepokusil o to, o co se pokusil on sám. A nic zabalit neplánuje, dokud mu síly budou ještě stačit.


Donald Cerrone v souboji s Conorem McGregorem v UFC

„Každý mluví o tom, že bych to měl už zabalit. Já ovšem skončím až v momentě, kdy se mi samotnému bude chtít. Nezajímá mě, co ostatní říkají,“ přednesl denverský Cowboy.


„Reálně je pravda, že mi už moc let v tomto sportu nezbývá. Vidím to přibližně na čtyři až pět zápasů, a proto bych do nich rád dal všechno,“ představil svůj plán.

„Vracím se do lehké váhy, kde se pokusím opět vrátit na výherní vlnu. A když se chytnu, tak budu usilovat o slušnou sérii. Chci, aby to bylo něco, na co budou lidé vzpomínat. Dám do toho úplně všechno. Jsou to přeci jen poslední fighty mé kariéry,“ dodával.


Další články