Sleduj nás

Donald Cerrone naznačil budoucí plány a potvrdil svůj příští zápas

Donald Cerrone naznačil budoucí plány a potvrdil svůj příští zápas

Donald Cerrone nehodlá koukat na svůj věk jako na nějakou překážku. I když má na kontě čtyři prohry a jednu remízu v řadě, je připravený to opět rozjet ve velkém.

Slavný Cowboy, jenž je jedním z příkladů, že věk se bohužel nedá zastavit, nezažívá v poslední době zrovna šťastné období, ale zase je nutné podotknout, že nebojoval s žádnými snadnými soupeři.

Jak to bude vypadat příště, to nám dost do velké míry napoví, jakým směrem se bude jeho kariéra vyvíjet. Dana White sice neznačil, že si bude muset s Cerronem promluvit o důchodu, ale on sám se vzdávat jen tak nehodlá.


„Původně jsem chtěl jít do lehké váhy a znovu to tam rozjet, ale pak se mi ozvalo UFC a zeptalo se mě, jestli nechci být posledním soupeřem v kariéře Diega Sancheze. Na to jsem nemohl jinak než kývnout,“ přiznává Cowboy, který tak zůstane ještě chvíli ve veltru.

O jeho rozlučkový zápas přitom prý nepůjde. „Já mám v plánu ještě pokračovat. Ještě před Sanchezem se mi nabízela celá řada velkých jmen, ale i na ně přijde řada,“ podotýkal Cowboy, s nímž se v kleci uvidíme znovu 8. května.


Donald Cerrone se rozhodl ještě v UFC nekončit

„Sancheze bych nerad přehlížel. Určitě tam jsou aspekty, ze kterých může zahrozit, ale jinak si myslím, že vyhraju. On sám si přál, abych ho vyprovodil do důchodu, no a já s tím nemám žádný problém. Jen aby toho pak nelitoval,“ rýpl si lehce Cerrone, který kdysi měl s „Nightmarem“ jistou slovní potyčku.


Další články