Sleduj nás

Dillon Danis: Já Usmana ukončím! Aspoň ho nebudeme muset poslouchat, až zase jednou začne mluvit

Dillon Danis: Já Usmana ukončím! Aspoň ho nebudeme muset poslouchat, až zase jednou začne mluvit

Conorův tréninkový parťák vytáhl ze své přihrádky urážek další drsný vzkaz. Ten nyní poslal Kamaru Usmanovi.

Současný šampion velterové váhy má za sebou čerstvou úspěšnou obhajobu, ve které přemohl Gilberta Burnse. Pro Usmana to byla již třináctá výhra v UFC v řadě, díky čemuž vyrovnal rekord například takového Georgese St.Pierra nebo Khabiba Nurmagomedova.

Podle mnohých není žádných pochyb o tom, že stojíme u zrodu dalšího zápasníka, který se už brzy může zařadit do GOAT konverzace. Pro takového Dillona Danise jde však o hladkou překážku, se kterou by jako mistr v jiu jitsu neměl žádné potíže.


„Já pro vás Usmana ukončím. Aspoň ho zase nebudeme muset poslouchat, až zase jednou začne mluvit,“ smál se Danis, který je o svých kvalitách natolik přesvědčený, že by údajně dokázal porazit kohokoliv z velterové až po střední váhu. Nemluvě o tom, že si už dokonce otevíral i pusu na takového Jona Jonese.

Dillon Danis a Conor McGregor mají dalšího soupeře v UFC


Kamaru Usman je sice právoplatný šampion, ale často na jeho adresu létají urážky, že neumí mluvit a poslouchat ho je něco strašného. Podobně se o něm vyjádřil nejen Dillon Danis, ale i například Colby Covington. Nikdo mu však zatím nedokázal v kleci tu pusu zavřít.


Další články