Sleduj nás

Diaz: Při výběru soupeřů dávám na fanoušky, vždy se snažím doručit co nejatraktivnější duel

Diaz: Při výběru soupeřů dávám na fanoušky, vždy se snažím doručit co nejatraktivnější duel

Trvalo to sice dlouho, ale nyní je to všechno oficiální. Nate Diaz se opravdu vrací, když se na UFC 241 střetne se svým „sokem“ Anthonym Pettisem. Jedná se o dokonalý matchup pro oba zúčastněné, a to nejen z hlediska atraktivity, ale i z hlediska emocí.

Jak už jsme si sami odvodili, obě strany k sobě chovají jistou averzi. Ta sílí zejména ze strany Pettise, jenž přiznal, že se jeho zápas s Diazem domlouval už před léty. Takže toto oficiální jmenování bylo něco jako čekáním na Godota, který se opravdu objevil.


„Pokaždé, když jsme se viděli, tak z toho vzniklo nějaké drama. Nate možná žárlil, že jsem byl šampionem, a tak si neodpustil pár nemístných poznámek. Na tuhle bitvu jsem čekal opravdu dlouho. Pro mě je to dost osobní. Už se nemůžu dočkat, až položím své ruce na jeho tvář,“ přibližoval Pettis, odkud pramení jeho hněv.

Podíváme-li se však na Diaze, ani jeho názor se příliš neliší, nicméně je okořeněn o jakési plody uznání. „Myslím si, že Pettis je pro mě momentálně nejlepší volbou. Je to chlápek, kterého obdivuju a zároveň nenávidím. Jeho styl boje je opravdu vzrušující, je radost se na něj dívat,“ pochvaloval si výběr svého protivníka.


„Při výběru soupeřů dávám vždy na fanoušky. Chci, aby to pro ně bylo zajímavé. Kdybych se měl vžít do jejich role, určitě budu raději koukat zajímavé fighty než na nudné zápasníky. Anthony je nejatraktivnějším protivníkem, jakého jsem mohl v tuto chvíli dostat. Až ho dám, půjdu provětrat špičku velterové váhy,“ přisliboval do budoucna.


Další články