Sleduj nás

Děsivé St.Pierrovo proroctví! Má snad opravdu Francis Ngannou strach?

Děsivé St.Pierrovo proroctví! Má snad opravdu Francis Ngannou strach?
Georges St.Pierre se domnívá, že se jindy obývaný Predátor Francis Ngannou vyhýbá boji s Jonem Jonesem.

Zmíněná situace je trochu více zapeklitá, protože Jones aktuálně vysedává mimo hru, trucuje a vyčkává, zdali mu UFC zaplatí padesát milionů dolarů, jež si poručil za zápas s Predátorem… tedy přesně tím soupeřem, o kterém se GSP domnívá, že se Jonesovi „vyhýbá“.

„Ano, Francis Ngannou se bojí Jona Jonese!“ oznámil poněkud překvapivě v podcastu u Joeho Rogana St.Pierre. „Je to největší fight jeho kariéry, takže tam určitě nějaké pochybnosti budou. Totéž ale můžeme říct i opačně, Jones se bojí Ngannoua, protože kdyby se vzájemně jeden druhého nebáli, znamenalo by to, že jim je to jedno,“ snažil se vysvětlit.


„Strach je normální emoce, každý se bojí. Osobně se nedivím ani tomu, že chce Jon za tento zápas takové peníze,“ konstatoval GSP, který sám přiznával, že měl před každým svým zápasem pro strach uděláno. Nakonec mu to však pomohlo ke kýženému výsledku.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Francis Ngannou (@francisngannou)







A zdali se duelu mezi Jonesem a Ngannouem dočkáme, to bude záležet hlavně na UFC. To v současné chvíli drží ve svých rukávech všechny finanční trumfy, které bude muset vytáhnout napovrch, aby byl „Bonesovi“ konečně na tváři vykouzlen úsměv.


Další články