Sleduj nás

Darren Till tipuje výsledek potenciální bitvy Adesanya vs. Jones. A ve své predikci je naprosto nekompromisní

Darren Till tipuje výsledek potenciální bitvy Adesanya vs. Jones. A ve své predikci je naprosto nekompromisní

Ačkoliv se toto téma zatím drží pouze své potenciální roviny, neboť na oba fightery čekají teprve úplně jiné zápasy, už se ve vzduchu začíná spekulovat, jak by to dopadlo, kdyby se Adesanya a Jones jednou potkali.

Svůj názor do tohoto poměrně rozlehlého tématu se rozhodl přidat britský válečník Darren Till. Ten se přiklonil k poměrně jednoznačnému verdiktu.

„Na sto procent si myslím, že by Adesanya neporazil Jonese. Domnívám se, že nedisponuje žádnými potřebnými zbraněmi, aby ho udolal,“ řekl Till.


„Je to vtipné, protože já jsem jako Jon a ani mě by Izzy nedal,“ pokračoval bývalý titulový vyzyvatel, který tak dal připomenout svá nedávná slova, v nichž jednoznačně avizoval, že až jednou nadejde jeho čas střetu s nigerijským šampionem, tak jej porazí.

Israel Adesanya se však v současné chvíli chystá do polotěžké váhy, kde se střetne s Janem Blachowiczem. Ani Tilla nebo Jonese v blízké době nevyzve.


„Ať si Izzy dělá, co jenom chce. Je to jeho svobodná vůle. Klidně může jít nasávat větry z Whiteovy prdele, je to jeho věc. Všichni ale ví, že kromě mě v divizi střední váhy nenajde lepšího soupeře,“ dodával britský válečník.


Další články