Sleduj nás

Darren Till si dobírá Sterlinga: Dejte tomu muži za jeho výkon Oskara!

Darren Till si dobírá Sterlinga: Dejte tomu muži za jeho výkon Oskara!

Darren Till je přesvědčen o tom, že na UFC 259 byl viděn jeden špičkový herecký výkon.

Stalo se tak v bitvě o titul v rámci bantamové váhy, kde se spolu střetli dnes už bývalý šampion Petr Yan a jeho vyzyvatel Aljamain Sterling, který v očích bodových sudí v moment svého vítězství ještě prohrával na body. Ruský bojovník však ve čtvrtém kole vyslal zakázaný úder kolenem, kvůli čemuž byl diskvalifikován.

Než lékař oficiálně zastavil duel, předvedl Sterling představení, u kterého není příliš poznat, zdali jej přihrál, nebo zdali byl vážně zraněný. Není se tedy čemu divit, že si jej spousta lidí právě dobírá.


Aljamain Sterling si prý vítězství na UFC 259 nezaslouží

„A do nominace na Oskara se v tomto roce dostávají: Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie a Aljamain Sterling,“ tleskal například zápasník ze střední váhy Darren Till.


Sterling se po výhře přidělené diskvalifikací soupeře ještě zmohl na krátký pozápasový rozhovor, kde přiznal, že by tuto bitvu rád rozjel znova. Následně se ale už vydal do nemocnice s podezřením na otřes mozku. Jak ovšem potvrdil Dana White, o nic vážnějšího se nejednalo a Aljamain byl po chvíli propuštěn.


Další články