Sleduj nás

Dan Hooker promluvil o svém návratu i potenciálním soupeři. Proč proti Chandlerovi naposledy tak zamrzl?

Dan Hooker promluvil o svém návratu i potenciálním soupeři. Proč proti Chandlerovi naposledy tak zamrzl?
Dan Hooker je připravený vrátit se zpátky do akce.

„The Hangman“ zažil naposledy velmi nepříjemnou porážku, když po velmi pohledném výkonu proti Dustinu Poirierovi náhle totálně zklamal proti Michaelu Chandlerovi.

„Naprosto jsem se sesypal, doteď si nedokážu vysvětlit, co se to se mnou stalo,“ odůvodňoval svou porážku, během níž prý celý zamrzl. „Jako bych nemohl ovládat své tělo, nic mi nevycházelo,“ hledal jen marně ta správná slova.


Chandler si díky této výhře zasloužil titulovou příležitost, zatímco Hooker se propadl v žebříčku o několik příček níže. A cesta zpátky na vrchol jej nebude čekat vůbec snadná. Naopak, bude pěkně trnitá.

„Jsem si vědom toho, co teď musím udělat,“ řekl Dan v rozhovoru pro Submission Radio. „Musím se dostat zpátky do elitní pětky. Budu připraven nastoupit hned v červnu anebo v červenci, snad mi UFC do té doby najde soupeře,“ dožadoval se.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Dan "Hangman" Hooker (@danhangman)






A kdo tím soupeřem bude? „Na tom mi nezáleží. Chci někoho, kdo se nebude bát a bude připravený v létě nastoupit,“ dodával Hooker, který tak nepatrně jedním prstem poukazoval například na Justina Gaethjeho, který je momentálně také bez tanečního partnera a o návrat si říká už delší dobu.


Další články