Sleduj nás

Dan Hooker by se rád utkal se soupeřem, který dle manažera nemá v lehké váze konkurenci

Dan Hooker by se rád utkal se soupeřem, který dle manažera nemá v lehké váze konkurenci

Dan „The Hangman“ Hooker se nevzdává naděje na top soupeře. Na jednoho takového si nyní ukázal, a dokonce požádal jeho manažera o pomoc s realizací duelu.

Tony Ferguson bude bojovat s Charlesem Oliveirou a Conor McGregor s Dustinem Poirierem. Když se podíváme na popředí žebříčku lehké váhy, pak zjistíme, že volná jsou už jen tři jména (a šampion, jehož budoucnost už zřejmě není spojena s UFC).

Volný je Dan Hooker, Justin Gaethje a nově i Michael Chandler, jenž zatím v žebříčku nemá čestné místo, ale každý s ním do špičky už teď počítá.


Dan Hooker bojuje v UFC

„The Hangman“ proto využil příležitosti, a když viděl komentář manažera Aliho Abdelazize, v němž stojí, že jeho svěřenec Justin Gaethje hravě porazí všechny soupeře v divizi, tak se mu pokorně ozval, že by tuto výzvu velmi rád přijal.


„Velice rád bych se s Justinem utkal. Nechovám k němu nic víc než úctu,“ oznámil Hooker Abdelazizovi.

V současné chvíli zatím nevíme, jakým způsobem Dana White v čele UFC rozdá zbývající karty. Dle nových indicií to vypadá, že Chandler bude bojovat v lednu, ale zatím nezná jméno soupeře. Odhadem by se dalo říci, že tuto novou akvizici v UFC uvítá právě Gaethje, nicméně uvidíme, jak to nakonec bude.


Další články