Sleduj nás

Dají si manažeři UFC do držky? Pustili se do sebe kvůli souboji Klein vs. Topuria

Dají si manažeři UFC do držky? Pustili se do sebe kvůli souboji Klein vs. Topuria

Zápas mezi Slovákem Kleinem a Španělem Topuriou vzbuzuje veliké vášně. A nově i mezi samotnými manažery v UFC. Ještě chvilku a dají si snad do držky. Myslíte, že mezi manažery skutečně došlo k nedorozumění, nebo spolu upekli brilantní promo?

„Informace o souboji Klein vs. Topuria jsou fake. K zápasu nedojde. Ten, kdo tuhle informaci vypustil, lhal,” informoval Giorgi Kokiashvili, který je s Topuriou v úzkém kontaktu.

„To mi chceš říct, že vedení UFC jen tak rozesílá kontrakty, aniž by to mělo od obou stran alespoň ústně potvrzeno? Tak to přece nefunguje. Věděli o tom oba zápasníci, souhlasili s tím a teď se Topuria vykrucuje,” neskrýval emoce na Twitteru Daniel Rubenstein, který zastupuje Kleina a Budaye.


„Hele, nedělej chytrého a radši si sedni na prdel. Nikdo nesouhlasil,” reagoval manažer Malki Kawa, který zastupuje hned několik známých UFC tváří, například Masvidala.

Znamená to, že Topuria o zápase věděl a nakonec z něj chtěl vycouvat? Těžko říct, do hlavy chlapům nevidíme. Klein nám víc říct nemůže, protože je vázán mlčenlivostí. Nezbývá, než vyčkat, co z téhle šaškárny vyleze.



Další články