Sleduj nás

Cyborg vyměnila UFC za Bellator. Získali jsme nejlepší MMA zápasnici světa, dme se pýchou šéf organizace

Cyborg vyměnila UFC za Bellator. Získali jsme nejlepší MMA zápasnici světa, dme se pýchou šéf organizace

Po osobních sporech s UFC bylo jasné, že se kdysi neomylná šampionka pérové váhy UFC vydá vstříc novému angažmá. Této příležitosti se chopil konkurenční Bellator, jenž ji stáhl pod svá křídla.

„Během celé své kariéry jsem spolupracoval s celou řadou prvotřídních sportovců, ale žádný z nich nebyl jako Cris Cyborg,“ svěřoval se prezident Bellatoru Scott Coker. „Její schopnost rozvášnit dav je neuvěřitelná. Měl jsem tu čest promovat některé její zápasy v minulosti a nemůžu se dočkat, až to budu moct udělat znovu,“ prohlašoval.


Cristiane „Cris Cyborg" Justino (21-2-0) měla ještě nedávno na svém kontě dvacet výher za sebou. Pak ovšem přišel titulový zápas s Amandou Nunes a v něm také rychlé KO. Cris to sice srazilo, ale nikoliv natolik, aby se nemohla vrátit. O půl roku v jednostranném bodovém rozhodnutí přemohla Felicii Spencer. Tímto zápasem se vybojovala ze smlouvy v UFC. K jejímu prodloužení i kvůli sporům s Danou Whitem už nedošlo.

„Cyborg je nejvíce dominantní dámská zápasnice v celé historii tohoto sportu,“ dmul se pýchou Scott Coker. „Je naprosto perfektní, že ji tu máme mezi námi. Julia Budd (13-2-0) a další naše nejlepší bojovnice netrpělivě očekávaly její příchod,“ dodával nadšený šéf Bellatoru.



Další články