Sleduj nás

Cris Cyborg vs. Amanda Nunes 2? Má smůlu, říká vítězka posledního duelu, odveta nejdříve za dva roky

Cris Cyborg vs. Amanda Nunes 2? Má smůlu, říká vítězka posledního duelu, odveta nejdříve za dva roky

Pro UFC dlouhá léta potila krev, přesto si Cris odvetu se svou brazilskou krajankou nevydupe. Proti se staví jak Dana White, tak i sama Amanda, která k tomu má svůj pádný důvod.

Vše je podle všeho odvozeno od slov, jež vyřkla Cristiane Justino během přípravy na největší duel její kariéry. Málokdo to totiž ví, ale „Lioness“ první zápas s Cyborg odvolala hlavně kvůli tomu, že se necítila připravena. Nechtěla nic podcenit, a proto se z původního termínu někdy okolo dubna nakonec stal až prosinec.

Cris to Amandě samozřejmě během předzápasových konferencí také vyčetla, ovšem možná sama nepočítala, že když na ostrý duel dojde, tak jí podlehne ještě v prvním kole, a to opravdu kuriózním způsobem - čistým knokautem.


Cris Cyborg vs. Amanda Nunes 2

„Nemá si na co stěžovat, protože všude vykládala, jak potřebuju na zápas jeden celý rok, ačkoliv ona chtěla bojovat hned. Takže teď je v pořádku, když řeknu, že s ní nebudu bojovat dříve než za dva roky,“ odůvodňovala Nunes své tvrzení.


Její názor možná trochu nepochopitelně podpořil i Dana White. „Nemyslím si, že je vhodné uvažovat o odvetě hnedka,“ pravil, ačkoliv věděl, že Cristiane Justino před duelem s Amandou ještě nikdy nezaváhala a své soupeřky kromě souboje s Holly Holm, kde vyhrála až na body, porazila ještě dříve než před finálním gongem.

„Musíme to chvíli nechat uležet a potom se vrátit k tomu, co bude pro nás nejlepší. Určitě ale něco vymyslíme, abychom ukojili představy obou žen,“ doplňoval White, jenž ještě předtím kývnul na názor Amandy, co potvrdila návrat do své původní (bantamové) váhy, kde bude obhajovat titul.


Toto všechno může být i jistým plánem ze strany UFC, jak si Cris udržet pod svými křídly. Cyborg má totiž platnou smlouvu už jenom na jeden zápas a poté by ráda přešla do světa boxu. Kdyby však měla v kleci ještě jeden nevyřešený úkol, možná by své původní plány mohla přehodnotit a u MMA zůstat.


Další články