Sleduj nás

Cris Cyborg se nevzdává a Danu Whiteovi posílá velice zajímavý bojový návrh

Cris Cyborg se nevzdává a Danu Whiteovi posílá velice zajímavý bojový návrh

Bývalá šampionka pérové váhy UFC a nynější vládkyně téže kategorie akorát v Bellatoru MMA by ráda napravila jediné zaváhání, kterého se v posledních letech dopustila.

Cris Cyborg, jež byla považována za nejlepší zápasnici planety, než ji koncem roku 2018 předčila Amanda Nunes, požádala prostřednictvím svých sociálních sítí Danu Whitea o odvetu. Tu odvetu, po které údajně volala už kdysi, kdy ještě působila v UFC.

„Dano White, rád organizuješ největší zápasy? Takové, které si fanoušci nejvíce přejí vidět? Pojďme tedy podniknout UFC vs. Bellator,“ napsala Cyborg, přičemž se dožadovala reparátu s brazilskou lvicí Amandou Nunes.


Cris Cyborg při souboji v UFC

Ačkoliv by se jednalo o velkolepou bitvu, která by opět probudila zájem o dámské bojové divize, nedá se říct, že je takovýto turnaj proveditelný. Alespoň zde v současnosti nemáme žádné indicie, že by tomu tak být mohlo.


Cris Cyborg (23-2) se během svého posledního duelu na galavečeru Bellator 249 střetla s Arlene Blencowe, jíž přemohla ve druhém kole na škrcení a ukázala, že je i ve svých pětatřiceti letech stále ve formě. Proto by toho ráda využila, dokud jí slouží síly.


Další články