Sleduj nás

Covington: Burns? Je to jen přerostlý trpaslík. Není ničím speciální, sfouknul bych ho jako svíčku

Covington: Burns? Je to jen přerostlý trpaslík. Není ničím speciální, sfouknul bych ho jako svíčku

Colby Covington nebyl nadšený výkonem, který v titulovém boji předvedl nějaký trpaslík „Dilbert“. Zároveň si však neodpustil rýpnutí do „stagnujícího“ šampiona Usmana.

Colby a Kamaru je dvojka, která bezpochyby patří na současný vrchol velterové váhy. Kvalitou by se dalo říci, že oba převyšují zbytek divize, a zjevně proto k sobě chovají jakýsi odpor, jenž trvá nejen řádu měsíců, ale i řádky let.

Covington často upozorňuje na to, že si Usman do svých soubojů vybírá lehké soupeře, což mimo jiné měl potvrdit i jeho poslední duel s Gilbertem Burnsem. Tedy chlápkem, který byl ještě nedávno poměrně neviditelný, než porazil ohořelého Tyrona Woodleyho.


Colby Covington si je jistý, že by v UFC zvítězil

„Díval jsem se na ten zápas a musím říct, že ten týpek tam šel jak prase na porážku. Hned od nástupu bylo jasné, že dostane KO. Je to malinká lehká váha se skleněnou bradou, která dostávala na prdel i v lehké váze, natož teď ve veltru,“ rozpovídal se Colby v Submission Radiu.


„Tenhle ‚Dilbert‘ není nikdo. Je to nic. Jen přerostlý trpaslík, který si i tak v prvním kole dokázal vyšlápnout na vyhořelého Usmana. Jenže se pak rozhodl, že si lehne na záda a soupeře nechal pět minut ten šok rozdýchávat,“ posmíval se Colby svému nigerijskému sokovi.

„Dilbert je pro mě nikdo, toho bych sfoukl jako svíčku. A Kamaru ukazuje, že mu ani ta změna tréninkového prostředí nepomohla. Vypadá jako nový fighter v tom nejhorším možném ohledu. Vypadá jako někdo, koho bych snadno rozebral. Svět potřebuje vidět tu odvetu!“ prohlašoval.

„Marty Fakenewsman měl štěstí jak kurva, když jsme se poprvé utkali. Vedl jsem 3:1 na body! Příště, až se utkáme, už si nenechám otrávit jídlo chvíli před zápasem. A rozhodně nebudeme mít v kleci tak debilního rozhodčího, který mě připraví o klíčový moment, kdy jsem Martyho mohl ukončit,“ vzkazoval Colby.



Další články